Şık ve Modern Mutfak Tasarımları

tarafından
37
Şık ve Modern Mutfak Tasarımları

Şık ve modern mutfak tasarımları mutfak, evdeki en yoğun trafiğe sahip odadır ve aile üyeleri günde 2 ila 3 defadan fazla veya hatta bundan daha fazla girer. Ne kadar çok kullanırsanız, daha fazla pürüzlülük ve kırılmayı önlemek için onu yenilemek o kadar gerekli olur. Bunun dışında mutfak tadilatı evinize değer katacaktır. Mutfak hayati derecede önemlidir, çünkü yemek hazırlamak için gerekli tüm aletleri ve araçları ve ailenizle oturup iletişim kurmak için önemli bir yer içerir. Mutfağı yeniden tasarlamak için çevrimiçi iç mimarları seçmek için birçok seçeneğiniz var.

Mutfak Tasarımı ve Tadilat ipuçları
Dolapları Renklendirin
Mutfak Dolapları Renkleri

Her şeyden önce, dolaplarınızdaki her şeyi çıkarın ve düzgün ve eşit boya için temizleyin. Dolaplarınızı boyamak mutfağınıza yeni bir görünüm kazandıracaktır. Dolaplarınızı daha geniş ve güncel görünmesi için açık bir renkle boyamaya çalışın. En az çaba ve DIY ile mutfağınızı mutfağınızın büyüklüğü ne olursa olsun aydınlatabilir ve daha sonra herhangi bir sıkıntıdan kaçınmak için kaliteli boya seçebilirsiniz.

Üst Dolaplar Yerine Açık Alan Açın
Çekici Mutfak

Yemek yapmak bir sanattır ve şeflerin ilham alması gerekir. Mutfağınızı çekici hale getirmeye çalışın, böylece içinde çalışmaktan daha mutlu hissedersiniz. Raflarınızı şişe, cam eşya,mobilya bardak, kupa, asma kaşık veya vazo gibi güzel eşyalarla süslemeye çalışın. Dekorasyon mutfağınıza daha fazla güzellik katar. Mutfağınıza açık ve geniş bir görünüm kazandırmak için, dolaplar yerine mutfağınızın üst kısmında açık raflar yapmaya çalışın.

Tezgah Üstü Parlama
Mutfak Tezgahı

Tezgahın mutfağınıza ne kadar vana ve cazibe kattığını hayal bile edemezsiniz. Mutfağınızın görünümünü bozabilecek veya bozabilecek bir şey. Seçtiğiniz mermer türü veya rengi tüm estetiği yapabilir veya yok edebilir.

Ayrı ve daha az değerli bir şey gibi görünmek yerine daha fazla güzellik katmak için mermeri mutfağın genel görünümüne göre seçmeye çalışın. Mutfağınızın daha geniş görünmesini sağlamak için tezgah üzerinde iyi ve daha az nesne tutmaya çalışın.

Cihazlarınızı Yükseltin
Mutfak Aletleri

Mutfak tasarım ve tadilat en önemli adımlarından biri aletleri yükseltmektir. Enerji israfını önlemek için yeni enerji tasarruflu cihazlar almaya çalışın. Pişirme aralığınızı, buzdolabınızı ve su tasarrufu sağlayan bulaşık makinenizi yükseltebilirsiniz.

Mutfak Adası
Mutfak Adası

Yemek yemekten yemek hazırlamaya veya eşyalarınızı depoda tutmaya kadar, bir mutfak adası bundan çok daha fazlasıdır. Mutfak Adası, mevcut mutfağınızla eşleşebilen veya tamamlayabilen bağımsız dolaplardır.

Sofra takımı, diğer ev aletleri ya da diğer besin öğeleri tutmak için bir depolama alanı var gibi yüzen bir raf daha farklı oluyor. Ayrıca bir oturma yeri yapmak için etrafında dışkı tutabilirsiniz. Mutfağınızın büyüklüğü ne olursa olsun, mutfağınızın büyüklüğüne göre Mutfak Adasına sahip olabilirsiniz.

Yeni ışıklar Takın
Mutfak Aydınlatması

Modern ve şık hale getirmek için mutfağınıza daha fazla ışık eklemeye çalışın. Daha estetik hale getirmek için mutfağınıza asılı ışıklar ekleyebilirsiniz. Mutfakta daha fazla aydınlatma, çalışma alanındaki görünürlüğü de en üst düzeye çıkaracaktır. Tavan spotları, pişirme, kesme ve temizleme için ışık sağlayarak işinizi kolaylaştırabilir.

İşyeri Kurmak
Mermer Orta Masa Mutfak

Bir şey planlamadan önce – kesmek, ihtiyaç duymak ve karıştırmak için çok fazla alana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Bu nedenle, gereksiz alan israfını önlemek için cihazınızı mutfak adasına sabitlemeye çalışın. Mutfak adasında mikrodalga fırın ve bulaşık makinenizi tamir edebilirsiniz.

Konuklar için Açık Mutfak
İskandinav Açık Mutfak

Mutfağınızı yenilediyseniz, konuklara göstermek isteyeceksiniz. Mutfak tasarımı ve tadilatı ararken, daha fazla alana ihtiyaç duyacağınız gerçeğini korumaya çalışın ve köşe tezgahı, sehpa ve birkaç dışkı gibi daha fazla oturma seçeneği dahil etmeye çalışın.

Döşemeyi Yinele
Mutfak Döşeme

Tam bir mutfak dönüşümü için gidiyorsanız, o zaman döşemeye odaklanmalısınız. Günümüzde, kaydolmak için birçok seçenek mevcuttur. Dayanıklı bir seçenek arıyorsanız, sert ağaçlar yerine, vinil veya seramik karolar gibi ahşap görünümlü alternatifleri düşünün.