Mutfak Eşyaları Satın Almak İçin Öneriler

tarafından
37
Mutfak Eşyaları Satın Almak İçin Öneriler

Mutfak eşyaları satın almak için öneriler mutfak eşyaları satın almak için Öneriler Mutfak, evin ayrılmaz bir parçasıdır ve bazı aileler, özellikle bazı aile üyeleri, zamanlarının önemli bir kısmını mutfakta geçirirler. Tüm aletleri,mobilya mutfak gereçlerini ve bulaşıkları doğru yerde bulundurmak, bir ailenin aşçılarının en iyi mutfakları en kolay şekilde üretmelerine yardımcı olabilir. Utility bidder’da ev aletleri satın almak için en iyi tavsiyelerden bazılarını bulabilirsiniz ve burada size mutfak aletleri satın almak için bazı gerçek ve paha biçilmez tavsiyeler sunuyoruz. Mutfak aletleri satın almak için bazı uzman tavsiyelerine bakalım.

Elektrikli Fırın Nasıl Seçilir

İlk olarak, fırında yemek pişirmeyi nasıl sevdiğinizi düşünün. Geleneksel fırınlar olağanüstü lezzetli yiyecekler pişirir, ancak çevrelerini içerideki yiyecekler kadar sıcak bir şekilde ısıtmaya meyilli oldukları için doğru yere yerleştirilmeleri gerekir. Isının çevrelerindeki cihazlara zarar vermediğinden emin olmak için mutfağın uygun çevresine geleneksel bir fırın yerleştirilmesi gerekir. Fırının etrafında yeterli alana sahip olduğunuzdan ve fırının etrafına plastik dolaplar veya kiler yerleştirmediğinizden emin olun; bunun yerine, fırının kenarlarına sağlam bir bölme yerleştirmeyi düşünün.

Pirolitik kendi kendini temizleyen veya katalitik astarlı fırınların seçilmesi, fırının çok daha az çabayla temiz kalmasına yardımcı olabilir. Pirolitik kendi kendini temizleyen fırın, yiyecek kalıntılarını yanlardan yakmak için yüksek sıcaklıklar kullanır. Katalitik astarlı fırınlar gresi emmeye yardımcı olur ve sık sık temizlenmeleri gerekmez. Teleskopik raflı fırınların seçilmesi, aşçıların ellerini yakmadan fırındaki çeşnilerine tam olarak erişmelerine yardımcı olur.

Bir Buzdolabı Dondurucu Nasıl Seçilir

Kullanılabilir alana bağlı olarak bir buzdolabı dondurucusunu kurmanın iki yolu vardır. Bağımsız bir buzdolabı dondurucu, mutfakta sınırlı miktarda boş alanınız varsa özellikle kullanışlıdır. Daha şık bir görünüm için dolap kapıları arasında yeterli alanınız varsa, yerleşik bir buzdolabı dondurucu takabilirsiniz. Hangi seçeneği seçerseniz seçin, her zaman donmayan özelliğe sahip buzdolabı dondurucularını seçin.

Buzdolabınızın dondurucusunu donmayan bir buzdolabı dondurucusu ile sık sık çözmeniz gerekmeyecektir. Yanlarda daha az buz birikmesiyle, yiyeceklerin bozulmasını önlemeye de yardımcı olurlar. 100 Buzdolabı veya dondurucu seçenekleri vardır, ancak taze yiyeceklerin ve dondurulmuş ürünlerin korunmasına yardımcı olmak için% 50 buzdolabı dondurucu seçeneğine sahip olmak kadar uygun değildir.

Bazı markalar ayrıca, genellikle küçük aileler için en uygun olan dondurucu alanının geri kalanıyla birlikte% 70’lik bir buzdolabı sunmaktadır.

Özet

Müşterilerin franchise’larından satın aldıkları aletleri kurmayı teklif eden cihaz bayileri var. Böyle bir franchise’ı ziyaret ediyorsanız, yeni cihazı kuracağınız alanın boyutlarını bildiğinizden emin olun, çünkü tüm deneyimi sizin ve montajcılar için çok daha uygun hale getirecektir. Her zaman bir işçilik garantisi ve belirli cihazlarınız için geçerli olan ürün garantilerinin özellikleri hakkında bilgi alın. Garantilerin tüm garantilerini ve koşullarını bilmek, cihazı eve getirdikten sonra daha iyi muhafaza etmenize yardımcı olacaktır.