Konut Geliştirme Ne Demek? Maliyet Hesaplama

tarafından
42
Konut Geliştirme Ne Demek? Maliyet Hesaplama

Konut geliştirme ne demek? maliyet hesaplama bu makalede, Ev Geliştirmeniz için sondaki değerlere nasıl ulaştığımızı göstereceğiz. Varyasyonlar iş süreci boyunca öngörülebilir ve kontrol edilebilir. Bütçenizi belirleyecek standartlar ve değer aralıkları vardır.Küçük Tadilatlarda Daire Yenileme Projesi Ne Kadara Mal Oluyor?
Tasarım Ve Düzen

Her şeyin başlangıcı projedir. İşin teslimine kadar tüm yönergelerini onunla birlikte tanımlayacağız. Proje, talep ettiği karmaşıklığa göre değişme eğilimindedir. Bu değerler, tesisin uzunluğuna bağlı olarak 2.000,00 TL ile 6.000,00 TL arasında değişebilir. Tüm ortamlarda eksiksiz projeler için konulardan bahsediyoruz. Tüm ortamlardan görüntüler düşünüyoruz (3D).

Teknik Çalışma Raporu – ART veya RRT

“ABNT Reform Standardı (NBR 16.280: 2015), Ev Geliştirme çalışmalarının aşamalarını belirler ve bir bina veya birimde bir Ev Geliştirmeden önce, sırasında ve sonrasında gereklilikleri maliyet hesaplama listeler. Binanın veya çevresinin güvenliğini değiştiren veya tehlikeye atan herhangi  bir inşaat işi, çökmekte olan süre içinde (garantinin sona ermesinden sonra) inşaatçının / geliştiricinin ve tasarımcının analizine sunulmalıdır. Bu süreden sonra mühendis veya mimar ve şehir plancısı konut geliştirme ne demek? maliyet hesaplama tarafından imzalanmış teknik rapor ve mal sahibi tarafından ifade edilmiş yetki gerektirir. Kural, sözde tamirciyi, meraklıyı veya amatörü kesin olarak ortadan kaldırır ve iyi tekniği destekler. ” kaynak www.caubr.gov.br/normadereformas .

Yapılacak işlere göre değişiklik gösterebilirler. Bu, çalışmaya başlamak için belgelerin en önemli parçasıdır.

Sözleşmeler Ve Elektronik Tablolar
Tüm proje süreci sonrasında her yerde eserlerin fonksiyonel etkili yönlendirme için başlar. Proje bilgilerine dayanarak, aşağıdaki değişkenlere sahip olabilecek bir sözleşme oluşturulur::

Sadece emek. Bu durumda müşteri, hizmetlerin yürütüldüğü ana kadar tüm materyallerden sorumludur.
İşçilik ve temel malzemeler. Bu sözleşme biçiminde, hizmetleri gerçekleştirmek için Konut geliştirme tüm temel malzeme alımlarını gerçekleştiririz. Temel malzemeler sözleşmede önceden tanımlanmıştır.
Tek Sözleşme: Tüm sözleşmeli hizmetler, müşterinin tüm süreç boyunca herhangi bir satın alma işlemi yapmasına gerek kalmadan tüm süreçlerde işçilik ve malzeme içerecektir.
İnşaat yönetimi, bir daireyi yenilemek için harcanan miktarın% 7 ila% 10’udur.

Ön Hizmetler

Bu, tüm çalışmaların geçeceği süreçtir. Bunlar, yıkım aşamasına, malzemelerin çıkarılmasına, altyapıya yapılan kesintilere (elektrik, hidrolik, iklimlendirme vb. Değişiklikler) Sahip olduğumuz süreçlerdir.), diğer prosedürlerin yanı sıra yeniden kullanılacak olanın kaldırılması. Neyse, işe başlama zamanı. (bütçenin ortalama% 7’si.)

İnşaat İşleri
Zaten bir adım öndeyiz, bu da yeniden yapılanma ve her şeyi yerine koyma sürecidir. Örneğin, duvarları projede kısıtlandıkları yere koymaya başladığımız yer. Sayısız süreç bu çok önemli aşamayı oluşturuyor, ancak çoğu bu ayrıntıyı dikkate almıyor. Önemlidirler çünkü onlardan sonra detaylandırma ve bitirmenin her parçası gelir. Finisajları takarken ayarlamalar, köşeler, erikler, kareler kontrol edilecektir. (bütçenin ortalama% 13’ü.)

Altyapı

Dikkate karmaşıklığı dikkate alınırsa, akredite profesyoneller Daire günlük çalışma konut geliştirme yapacak kısmını sağlamak için ihtiyaç olduğunu düşünüyor olmalı bu aşamada. Elektrik, hidrolik, otomasyon, klima, veri ve şebeke, dairenizi daha iyi hale getirmek için birçok önemli noktadır. (bütçenin ortalama% 20’si.)

Bitişler

Boya, kaplama, zemin, mermer ve granitlerin yanı sıra büyük hacimli olmayan diğer Konut geliştirme konut geliştirme ne demek? maliyet hesaplama kaplamaları da tanımlayabiliriz. Bu malzemeler için geniş bir ev düzenleme değer yelpazesi vardır, örneğin, porselen karolar için m2 başına 45 ila 1000 R $ arasında fiyatlar olabilir. Bu örnekte, bütçenizin büyük bir kısmı bu süreçlerdedir. (Bütçenin ortalama% 30’u.)

Bu, dairenizin Ev Geliştirme sürecindeki son süreçlerden biridir. Tüm eşyalarınızı saklayacağınız yer, yani bugün gününüzde altyapınızla birlikte en çok kullanılan yer olacak. Her şirket standartlarına göre modüler yapılması planlanıyor doğrama olabilir, ya da sadece senin için seçilmiş tüm detayları ile yapılan yapımı, terzi olabilir. Lütfen bunun işinizin son sonu olduğunu düşünün, bu yüzden en pahalı süreçlerden biridir. (bütçenin ortalama% 25’i.)

Ev Geliştirme Fiyatının Nasıl Olduğunu Görün
Yukarıda açıklandığı gibi, çalışmanızın esas olarak malzeme seçiminde kullanılana bağlı olarak büyük varyasyonları olabilir. Daha basit bir Ev Geliştirme 600 m2 R $ ‘a mal olabilir. Yukarıda belirtilen tüm yönleri göz önünde bulunduruyoruz. Daha yüksek detay seviyelerine sahip yukarıdaki tüm noktalara sahip bir proje 5.000 m2 R $ ‘a kadar çıkabilir

Nicelik Kaliteden Farklıdır Ve Süreçler Standartlaştırılmıştır, Ancak Kavramlar Değildir!
İhtiyaç duyulan ilk bölüm, ikamet edilen yerin veya söz konusu işletmenin kat planıdır. Bununla bütçemizde daha iddialı olabiliriz.

Reformu 4 Tipe Ayırıyoruz:
Basit Reform: Çok fazla müdahalesi olmayan ve çevikliğe sahip olması için çok hızlı bir reform. Acil ihtiyacı olanlar için. İstenene bağlı olarak 2 ila 3 hafta kadar sürmelidir.
Standart Ev Geliştirme: Hızlı bir yenilemedir, ancak daha fazla müdahalenin yanı sıra sıva, olağanüstü resimler ve mülkün düzenini değiştirmeden kaplamalardaki değişikliklerle birlikte.
Özelleştirilmiş Reform: Belki de bu, tüm planlamanın temel olmasına rağmen, daha fazla planlama gerektiren bir reformdur. Ancak bu kategoride, birçok müdahale olduğu için, işin yürütücü bir projesi tarafından desteklenmesi her zaman gereklidir. Bu, gereksiz harcamaları ve bütçenin daha fazla kontrolünü önler.
Komple Makyaj: İsim zaten söylüyor! Planlamada ayrı ayrı üzerinde çalışılan öğeler olan Doğrama ve Mermere çok önemli bir katkı ile yukarıdaki tüm noktaları kapsar. Bunun nedeni, bütçe üzerinde daha büyük bir etkinin olması ve bunların birbirinden farklı bir ekip tarafından yürütülmesidir.