Banyonuzu Yenileyin

tarafından
26
Banyonuzu Yenileyin

Banyo yenileme fikirleri bir banyoyu yenilemek, özellikle Kendin Yap (DIY) projesi olarak alırsanız, basit bir iş değildir. Her şeyin planınıza uygun olduğundan emin olmak için, profesyonellerle çalışmak en iyisidir renovationrm.ca Profesyonellerle, sadece işlevsel alana sahip bir banyo elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda banyonuz için güzel bir tasarıma ve stile sahip olacaksınız.

Genellikle, birçok Kanadalı ev sahibi, uzun bir günün ardından küvete dalmak için spalarını sunan bir banyo hayal eder. Bu tercih ettiğiniz bir şeyse veya benzersiz bir stil istiyorsanız, banyo yenileme uzmanlarıyla elde etmek asla imkansız değildir.

Bununla birlikte, Toronto banyonuz için en yeni küvet veya fayans tasarımını seçmeden önce, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var. Banyo tadilatı maliyetli, ezici ve zaman alıcı olabileceğinden, mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için eksiksiz bir kılavuz.

Bir Bütçe Belirleyin

Birçok ev sahibinin en büyük tuzaklarından biri, bütçe ayırmadan bir banyo yenileme projesi başlatmaktır. Uzun vadede, herhangi bir rahatsızlıktan kaçınmak için, projeye ne kadar harcama yapmayı planladığınıza dikkat edin. Banyo tadilatının maliyeti hakkında hiçbir fikriniz yoksa, çevrimiçi olarak farklı web sitelerinde arama yapabilir veya aşağıdaki gibi yararlı bilgileri okuyabilirsiniz

Bir bütçeye sahip olmak, yenilemenize nelerin dahil edileceği gibi farklı kararlar almanıza yönlendirmenize yardımcı olabilir. Ne kadar harcayabileceğinizi belirledikten banyo tadilatı ve işçilik masraflarını azalttıktan sonra, ekstralar, fayanslar ve demirbaşlar için harcayabileceğiniz miktar hakkında net bir fikre sahip olacaksınız.

Fikir Arayın

Banyo yenileme projenize başlamadan önce ilham veya fikir kaynakları arayın. Yenilemelerle ilgili kataloglara ve dergilere göz atın ve gözünüze çarpan sayfaları yırtın. Çeşitli banyo tasarımlarını ve stillerini araştırmak için interneti kullanın.

Benzersiz fikirleriniz varsa ve farklı banyo dekorasyon fikirlerini denemek istiyorsanız, hayalinizdeki konsepti gerçeğe dönüştürmek için bir tasarımcıyla çalıştığınızdan emin olun. Tercih ettiğiniz tasarım için en iyi neyin işe yaradığına dair öneriler veya öneriler de isteyebilirsiniz.

Profesyonel Bir İnşaatçı Kiralayın
Bir ev banyo yenileme projesi, başarısını sağlamak için tesisatçı, elektrikçi, kiremitçi ve inşaatçı gibi profesyonellerin yardımına ihtiyaç duyabilir. Bir dekoratöre veya sıvaya da ihtiyacınız olabilir. Birkaç inşaatçı banyoların montajında gerekli tüm çalışmaları yapabilir. Yenileme projenizi yönetebilecek ve denetleyebilecek inşaatçılar kullanıyorsanız, sizin için işlemleri koordine edebilir ve kiralayabilirler.

Banyo yenileme yönetmek için inşaatçılar kullanarak orada en iyi yaklaşım olduğu bazı senaryolar vardır. Bunlardan biri, her şeyi sıfırdan kurmaktır; bu, genellikle yeni küvetlerin veya makyaj tezgahlarının kurulması gereken büyük projelerde geçerlidir.

Banyo Yenileme Projesi

Banyo Tasarımınıza Dikkat Edin
Banyo tasarımı açısından incelenecek çeşitli faktörler vardır. Estetik dışında tasarımın da işlevsel olmasını sağlamalısınız.

Bu günlerde banyoların her zamankinden daha ayrıntılı ve lüks olduğuna inanılıyor. Mevcut sayısız tasarımla, doğru olanı seçmek biraz göz korkutucu olabilir.

İşlevsel ve estetik açıdan çekici bir tasarım geliştirmek için banyonuzu yenilemeye başlamak istediğiniz nedenlere geri dönün. Yaşam tarzınızı ve mevcut banyonuzla neyi geliştirmek istediğinizi de göz önünde bulundurursanız yardımcı olur. Çocuklarınız için mi yoksa özel inzivanız için mi olacak? Ayrıca, banyoyu temel işlevselliği olarak kullanan kişi sayısını da göz önünde bulundurun.

Akılda bu faktörler ile, eğer geleneksel bir tasarım daha iyi bir seçenek varsa, çağdaş banyo tasarım sizin için iyi ya da karar vermek için donanımlı olacak. Banyonuzun genel tasarımı evinize değer ve işlevsellik katabilir. Bu nedenle, banyonuzu yenilerken asla ihmal etmemeniz gereken kritik bir husustur