Duvar Dekorasyonu Kendin Yap

tarafından
42
Duvar Dekorasyonu Kendin Yap

Duvar dekorasyonu kendin yap büyük, boş bir duvar olasılığı haykırıyor. Ancak, dekorasyonu stresli bulursanız, bu çığlık sizden geliyor olabilir. Ve dekorasyonla ilgili duygularınız ne olursa olsun, bu kadar büyük bir tuvalin gerçek bir baskıyla gelebileceğini inkar etmek zor.

Merak etmeyin! Büyük bir boş duvarı süslemek için yedi muhteşem fikir topladık. Bu dekorasyon stratejileri, bu muhteşem çıplak tuvalle başa çıkmanıza ve eviniz için benzersiz bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak kesin kazananlardır.

Eklektik Galeri Duvarı

Bir galeri duvarı oluşturmak, geniş bir duvar alanını kaplamanın kolay bir yoludur. Fikir basit: Duvarınızı, yeteneğinizi kullanarak düzenlenmiş küçük ve orta ölçekli parçalardan oluşan bir toplulukla süsleyin. Galeri duvarını ortalamak için birkaç büyük duvar çıkartması gibi bir veya iki etkileyici büyük parçanız varsa, efekt daha da dinamik olabilir.

Bir galeri duvarının nasıl oluşturulacağını öğrenmenin birçok yolu vardır ve sizin için uygun bir yöntem bulduğunuzda yaratıcılığınızı serbest bırakmak kolaydır. Bir galeri duvarının eşit parça tutarlılığı ve kontrastı olduğunu unutmayın. Gevşek bir palet veya tema oluşturmaya çalışın, ancak onu karıştıran öğeleri de eklediğinizden emin olun.

Baskı Seti / Izgara Galerisi

Eklektik galeri duvarının sorumlu ağabeyi, eşleşen baskıları kullanan ızgara galeri duvarıdır. Küratörlüğünde ve bir araya getirilmiş bir görünüm istiyorsanız, çerçeveli baskı setleri bunu başarmanın mükemmel bir yoludur. Etsy gibi platformlar, satılık harika baskı setlerine sahip bağımsız sanatçılarla doludur, bu nedenle biraz göz atma süresiyle kendinizi şımartın ve tarzınıza uyacak bir şey seçin.

Çok şey asılı, biraz düşün sonuç bakmak istiyorum hakkında başlamadan önce grid Galeri duvar konumlandırma dikkat gerektirir. Satın aldığınız baskıların boyutuna dikkatlice bakın ve makul bir mesafeye asıldığında sığacaklarından emin olun. Izgara galerilerinin düzenli kalitesi, genellikle bir duvara ortalanmış olarak iyi görünmelerini sağlar, ancak denemekten çekinmeyin.

Büyük Boy Sanat
Bazen büyük gitmeniz gerekir ve bu durumlarda, büyük boyutlu bir sanat eseri genellikle en iyi bahistir. Çerçeveli baskılar ve resimler her zaman popülerdir, ancak kaliteli çerçevelemenin maliyeti dik olabilir. Bu gibi durumlarda, goblen veya vinil duvar resmi gibi bir alternatife gitmek isteyebilirsiniz.

Çoğu durumda, büyük parçanızın kendisi için konuşmasına izin vermek ve duvarı diğer öğelerle karıştırmaktan kaçınmak isteyeceksiniz. Minimal bir stil genellikle büyük parçanın etrafındaki alanda en iyi şekilde çalışır, çünkü “nefes almak” için odaya ihtiyaç duyacaktır.” Büyük boy sanat için izin daha etkili, daha etkili olacaktır.

Raflar
Raflar

Raflar, duvarınızı süslemek için inanılmaz derecede çok yönlü bir yoldur. Kitaplardan biblolara, değerli yadigarlara kadar her şeyi tutabilirler, bu da onları hem estetik açıdan esnek hem de çeşitli ev eşyalarını saklamak için harika bir yol haline getirir. Bir dizi raf, kullanılmayan alanınızı hızlı bir şekilde dolduracak ve size ilerlemek için tonlarca seçenek sunacaktır.

Serbest duran raflar, alanınıza bazı odalar için mükemmel olan onurlu bir görünüm kazandıracaktır. Diğer durumlarda, olsa da, zekice dekorasyon  konut garajı için birçok ilginç olanaklar sunar kat yerden tasarruf sağlayan kayar raflar, düşünmelisiniz. Hoş bir kontrast için raflarınızı bazı duvar sanatlarıyla serpiştirin.

Aydınlatma Özellikleri

Özelliksiz bir duvarı canlandırmaya yardımcı olacak ışıkla yapabileceğiniz tonlarca şey var. Aplik boş uzayda duvarına doldurmak için zevkli bir yol var, ve herhangi bir dekoratif tema hakkında sadece maç için mümkün olacak bir çok yöntemi mevcut konum.

Aydınlatma, büyük duvarınıza eklemeyi seçtiğiniz her şeyi geliştirmek için mükemmel bir iş çıkarabilir. Sergilemek istediğiniz güzel bir sanat eseriniz varsa, mükemmel aydınlatmayı bulmanızı sağlayacak zevkli bir gömme kutu aydınlatması veya hatta parça aydınlatması almayı düşünün. Duvarı bölümlere ayırmak için gerçekten büyük duvarlarda birden fazla ışık türünü birleştirmek isteyebilirsiniz.

 

TV için henüz bir yere yerleşmediyseniz, büyük boş duvarınızın bunun için iyi bir yer olup olmadığını düşünün. Duvarın etrafında oturması kolay nispeten merkezi bir konumu varsa, TV’nizi üzerine monte etmeyi düşünebilirsiniz. Bir TV monte etmek popülerdir ve kendiniz yapmak mümkündür, ancak DIY oyununuzdan emin değilseniz bir profesyonel kullanmak her zaman iyi bir fikirdir.

Oradan TV’nizin etrafını dekore edebilirsiniz. Yüzen panjur bir eğlence merkezi, TV’nizi korumak ve konsollar gibi diğer ekipmanları tutmak için keskin bir seçimdir. Eşleşen herhangi bir duvar dekor setiniz varsa, dengeli bir görünüm için TV’yi yanlarında tutmayı deneyin. Son olarak, ses sistemini nereye monte edeceğinizi düşünmeyi unutmayın.

Ev bitkilerini

Yeşile dönmek için melez kullanmana gerek yok. Bitkiler daha canlı ve güzel bir ev yaratır ve güçlü zihinsel sağlık yararları olduğu düşünülmektedir. Büyük duvarınıza biraz yeşillik ekleyin ve hayata geçmesini izleyin. Bir bahçıvan olarak yetenek seviyenizdeki bitkileri seçin – ve şüphe duyduğunuzda küçük başlayın.

Bazı dekoratörler bitkileri raflar, baskılar, duvar halıları, saatler ve eldeki her şey gibi diğer süslemelerle karıştırmak isteyeceklerdir. Diğerleri, tüm bitkilerinizi tek bir yere yerleştiren bitki merkezli bir duvar oluşturabilir; bu, duvarınız eşit olmayan miktarda güneş ışığı alırsa iyi bir fikirdir. Her iki durumda da, doğanın küçük parçalarını büyük duvarına davet ettiğin için pişman olmayacaksın.